Är du en av dem som inte kan få nog av fiske? Kanske du lever för kicken att få fisk i nätet eller kanske bara vill njuta av naturen. Vi förstår att det fiskas för olika anledningar. Men gemensamt för alla är de lagar och regler som måste bli efterföljda vid fiske i naturen. I den här texten går vi igenom vad du bör tänka på när du fiskar med nät.

Viktigt för dig som fiskar med nät

Det är givetvis av betydelse att du använder ett kvalitetsnät när du fiskar. Med ett kvalitetsnät försäkrar du dig inte bara om att fisken stannar i nätet under fiskandet. Ett kvalitetsnät motverkar dessutom att fisken skadas under vattnet. Trasiga och nät av sämre kvalitet kan leda till att fisken skär sig på linorna. Vidare riskerar inte ett fiskenät av bra kvalitet att gå söner lika ofta. Om ditt nät går sönder kan nätdelar falla till botten och fördärva undervattensnaturen.

Hitta allt du behöver för nätfiske på nätet

Online kan du leta efter nät och tillbehör bland ett brett sortiment. Du kan även fråga om tips och råd kring ditt nätfiske. Så vad väntar du på? Handla online för tillgång till bra fiskenät och tillbehör redan idag.